Sprekers JoomlaDagen 2017

Anja de Crom

In 2008 bouwde ze haar eerste Joomla-website, en vanaf dat moment was Anja verkocht. Ze vond het zo tof om met Joomla te werken, dat ze projecten ging verzinnen om maar websites te kunnen bouwen. Dat ze uiteindelijk fulltime webdesigner werd, was dus niet meer dan logisch.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Anja de Crom

Arjen Schrijvers

Sinds 2004 ontwerpt en bouwt Arjen Schrijvers Joomla! websites, past bestaande websites aan, onderhoudt websites, update/migreert oude Joomla websites, optimaliseert (Joomla) websites voor zoekmachines (SEO) en beheert Joomla! websites.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Arjen Schrijvers

Caroline D. van Wijk

Ik ben Caroline D. van Wijk (1964), dochter, geliefde, moeder, student, werknemer, leidinggevende, consultant, techneut, schrijver en liefhebber. Het grote misverstand en het onbegrip tussen mensen komt echt bij mij binnen. Waardoor mensen meer verschillen dan overeenkomsten zien en de haat in de wereld ontstaat.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Caroline D. van Wijk

David de Boer

David begon in 2003 met het bouwen van websites in xHTML en CSS, om net als velen met Joomla! te gaan werken vanaf 2006.

COM_CONFERENCE_READ_MORE David de Boer

Edward Dalmulder

Edward Dalmulder is een witte raaf onder de IT-ers. Na zijn studie Informatica aan de Rijksuniversiteit Leiden werkte hij namelijk niet alleen in de IT, maar was hij ook jarenlang actief als communicatie-adviseur en copywriter. Edward werkte met veel plezier in loondienst en als zelfstandige voor organisaties als Sogeti, Nederlandse Aardolie Maatschappij, Robeco en Hooge Huys Verzekeringen.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Edward Dalmulder

Eli Aschkenasy

Serial enterpeneur focusing on leveraging technology for niche markets.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Eli Aschkenasy

Eric Beernink

In de jaren 90 van de vorige eeuw ooit begonnen met het bouwen van een (toen nog statische) website voor mijn toenmalige werkgever. Eerst door html te kloppen in een teksteditor en later ook met een programma genaamd Netobjects Fusion.  Daarna heb ik een aantal jaren gedetacheerd gewerkt als Novell / Netwerkbeheerder waardoor het maken van websites weer wat op de achtergrond raakte.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Eric Beernink

Erik van Doorne

Sinds Joomla 1.0 gebruiker en bevangen door het Joomla! virus. Na een behoorlijke cariëre in de muziek, als geluidstechnicus en producer, sinds 2004 professioneel websitebouwer in zijn bedrijf Masters of Media.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Erik van Doorne

Frits Jongbloets

Bouwt websites met Joomla! voor klanten onder de naam Studio De Oorzaak. Maakt nu en dan een eigen extensie als hij niet precies kan vinden wat hij nodig heeft in een project. Frits heeft enige formele training op het gebied van programmeren, de rest is zelfstudie én contact met gevorderde Joomla extensie-ontwikkelaars. Hij kan zich nog goed herinneren hoe het was om zijn eerste extensie aan de praat te krijgen. En hoe het is om nog niet alle technische terminologie te kennen.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Frits Jongbloets

Hans Kuijpers

Hans Kuijpers is bekend met Joomla! sinds het Mambo 4.5 tijdperk, heeft zijn eigen webdeveloper bedrijf HKweb en maakt deel uit van Perfect Web Team (perfectwebteam.nl). Van zijn hobby heeft hij zijn werk gemaakt. Deelt graag zijn opgedane kennis met via trainingen, blogposts (via Byte.nl/blog), Joomladagen, Joomla gebruikersgroepen en discussies op diverse fora. Naast het verleiden op internet is SCSS zijn grootste hobby.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Hans Kuijpers

Jisse Reitsma

Jisse ontwikkelt al jaren extensies voor Joomla! en Magento, en geeft training aan PHP developers voor zowel Joomla, Magento 1 als Magento 2. Ook is hij auteur van het Engelse boek "Programming Joomla Plugins". Via Yireo werkt Jisse aan handige Joomla extensies zoals Dynamic404, EmailScheduler en TweetScheduler.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Jisse Reitsma

Junior Verreijt-Nielsen

I have been a FileMaker database developer (and founder of the company JUNIOR) for more than 20 years. 

COM_CONFERENCE_READ_MORE Junior Verreijt-Nielsen

Koen Sandbrink

Koen Sandbrink werd opgeleid tot software-ontwikkelaar maar is zijn carrière begonnen als hacker om software weer kapot te maken. Nu werkt hij als adviseur bij het Nationaal Cyber Security Centrum van de Rijksoverheid om Nederland op digitaal gebied veiliger te maken.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Koen Sandbrink

Marc Dechèvre

Marc Dechèvre is the founder of Woluweb, a web agency in Brussels. He fell in love with Joomla when he discovered it in 2008. Since then, every day he tries to learn something about his favourite CMS :-)

COM_CONFERENCE_READ_MORE Marc Dechèvre

Michiel Verhoef

In de vorige eeuw begonnen met HTML, in het begin van deze eeuw overgestapt op Mambo, en in 2009 naar Joomla.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Michiel Verhoef

Niels Leenheer

Niels is een browser-geek. Vanaf het moment dat iemand hem de allereerste Nexus browser op een NeXT Cube liet zien is hij bezig met browsers. Niels is de maker van HTML5test.com, de CSS selector test en runt een van de grootste Open Device Labs van de wereld. Hij verzameld vreemde apparaten met nog vreemdere browsers en houd van het schrijven van bugreports. Overdag maakt hij een web applicatie voor Salonhub.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Niels Leenheer

Niels van der Veer

Niels ontdekte Joomla! in 2012 bij het bouwen van een hobby website over zeilen. Zijn ethousiasme en interesse in Joomla! is daarna altijd blijven hangen. In 2014 raakte hij  ook actief betrokken bij de Joomla! Community en ging zijn steentje bijdragen. Zo is hij is lid van de Joomla! Bug Squad en actief op het forum waar hij met veel plezier vragen van medegebruikers beantwoord. Daarnaast is hij student Informatica aan de Hogeschool Rotterdam en ontwikkelaar bij Perfect Web Team.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Niels van der Veer

Patrick Smits

Patrick Smits is webdesigner en grafisch vormgever. Hij is mede-eigenaar van ByAntoinette Communicatie. Hij is opgeleid aan het Grafische Lyceum Eindhoven en heeft vervolgens lang gewerkt in de grafische industrie voor grote namen als Philips Medical Systems, DSM, Kruidvat etc.. In 2006 kwam hij in aanraking met Joomla! Zijn grafische achtergrond komt hem bij het ontwerpen van websites erg goed van pas, omdat hij dan techniek en zijn creativiteit goed kan combineren tot een mooie website.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Patrick Smits

Peter Martin

Peter Martin is groot voorstander van Open Source Software en van Joomla! in het bijzonder. Hij is actief betrokken in de internationale Joomla! community als Global Moderator op Joomla! Forum en voormalig lid van het Joomla Community Leadership Team.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Peter Martin

Peter van Westen

Peter van Westen is al heel wat jaren actief binnen Joomla! met zijn bedrijfje Regular Labs (voorheen bekend als NoNumber). Regular Labs biedt een ruim assortiment hooggewaardeerde Joomla! extensies, zoals: Advanced Module Manager, Modals, Modules Anywhere, Articles Anywhere, ReReplacer, Sourcerer, Tabs en Sliders.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Peter van Westen

René Kreijveld

René Kreijveld heeft Informatica gestudeerd in Eindhoven (HIO, 1990). Sinds 2004 bouwt hij websites en webapplicaties met Joomla!.

COM_CONFERENCE_READ_MORE René Kreijveld

Richard van Tilborg

Richard van Tilborg heeft een hekel aan het spreken voor groepen, hij houdt niet van presentaties geven, maar praat wel graag over Joomla! Richard is 40 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen. Hij leidt het webdesignbureau R2H van 4 personen en is Team Leader van het Joomla! Certification Marketing Team. Richard reist graag rond om het Joomla! Certification Program te promoten en contact te leggen met andere Joomlers.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Richard van Tilborg

Rick Spaan

Als frontend developer bij zijn bedrijf R2H Marketing & Internet Solutions is Rick Spaan verantwoordelijk voor het naadloos aansluiten van het design met de techniek. Al sinds 2006 ontwikkelt hij websites met Joomla! en verzorgd hij Joomla!-trainingen.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Rick Spaan

Robert Mittl

Robert Mittl built the first Joomla Site in 2009. Since 2012 he is self-employed with the company mittl medien.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Robert Mittl

Roland Dalmulder

Roland Dalmulder is al jaren actief als Joomla ontwikkelaar en heeft er dan ook zijn werk van gemaakt. Met zijn eigen bedrijf ontwikkelt hij standaardoplossingen om betalingen binnen Joomla te regelen en het importeren/exporteren van data. Zijn passie ligt in de techniek om mooie dingen te bouwen met PHP, JavaScript en de daarbij behorende tools.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Roland Dalmulder

Ruud van Zuidam

Na een NIIO informatica opleiding gewerkt Bij Nixdorff daarna bij diverse bedrijven o.a. Vobis, PC's en software verkocht retail en B2B

COM_CONFERENCE_READ_MORE Ruud van Zuidam

Sander Potjer

Sanders passie voor Joomla begon in 2005 met het bouwen van een site voor mijn sloeproeiteam. Hij was direct onder de indruk van Joomla en de community eromheen en raakte snel zelf betrokken. Samen met anderen heeft hij JoomlaCommunity.eu en de Nederlandse Joomla gebruikersgroepen opgezet.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Sander Potjer

Sean van Zuidam

Als frontend developer is hij op dit moment werkzaam bij Jaagers. Hij heeft gewerkt bij Converzy en Masters of Media, en is actief in Magento en Joomla. Naast zijn liefde voor CSS is hij ook een Gamer met altijd te weinig tijd voor beide.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Sean van Zuidam

Simon Kloostra

Simon Kloostra is webdesigner te Utrecht met een eigen webdesign bedrijf genaamd SK-Web, met een nadrukkelijke focus op SEO. Daarnaast voert hij voor Perfectwebteam SEO opdrachten uit.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Simon Kloostra

Stefan Koopmanschap

Naast het gezinsleven, een radioprogramma en het bezoeken van conferenties en gebruikersgroepen probeert Stefan een bedrijf genaamd Ingewikkeld draaiende te houden en een evenement genaamd WeCamp te organiseren. Stefan werkt al met PHP en gerelateerde open source projecten sinds eind jaren 90, en hij is nog steeds dol op de taal omdat het alles kan wat je maar kan bedenken.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Stefan Koopmanschap

Teeuwis Hillebrand

Teeuwis Hillebrand heeft zijn bedrijf in 2004 opgestart en is sinds 2009 actief bezig met Joomla. Met zijn jarenlange technische ervaring kan hij zijn klanten bedienen met een expertise die van hosting tot het programmeren in Joomla gaat.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Teeuwis Hillebrand

Timo Timmermans

Timo is Marketing Strateeg bij GJ-R en houdt zich bezig met het uitzetten van de juiste koers voor Online Marketing. Welke acties moet je bijvoorbeeld uitzetten om het gewenste resultaat te boeken.

COM_CONFERENCE_READ_MORE Timo Timmermans

Yves Hoppe

Automated Testing Team Leader 
Partner @ compojoom.com

COM_CONFERENCE_READ_MORE Yves Hoppe

Diamant sponsor

Gouden sponsor

Zilveren sponsor