De JoomlaDagen 2018 zullen plaatsvinden in de Conference Center op de High Tech Campus in Eindhoven.

De High Tech Campus startte in 1998 als een hotspot voor alle R&D-activiteiten van Philips. De open sfeer en concentratie van hoogwaardige kennis leidde tot interactie, kennisdeling en wederzijdse inspiratie. Dat kon dus niet anders dan een succes worden.

Vijf jaar na de start, in 2003, opende Philips de Campus voor andere technologiebedrijven, zodat dit proces van innovatie en kennisdelen nog verder versneld werd. Het resultaat was een enorme groei van kleine en grote innovatieve bedrijven die graag deel wilden uitmaken van de High Tech Campus.

Tegenwoordig is de Campus onafhankelijk. De bedrijven op de Campus (bijvoorbeeld Philips, Intel en IBM) delen nog steeds kennis, kunde en R&D-voorzieningen om zo beter te kunnen innoveren. En met succes: bijna 40% van alle patentaanvragen in Nederland komt van de Campusbedrijven. Niet voor niets staat de High Tech Campus ook wel bekend als de slimste vierkante kilometer van Europa.

Adres:

Conference Center
High Tech Campus 1, The Strip
5656 AE Eindhoven
www.hightechcampus.nl

Parkeren in parkeergarage P0

Overnachten

Wil je ook blijven slapen? Gezellig! Dat doen wij met het JoomlaDagen team ook. Het dichtstbijzijnde hotel is Van der Valk Eindhoven, Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven. Dat is ook de plaats waar we donderdagavond de Meet & Greet houden, en vrijdagavond de Evening Social.

Ga je een kamer boeken, hou er dan rekening mee dat het hotel een 'slim' boekingssysteem hanteert. Elke dag komen kamers (opnieuw) beschikbaar. Boeken via booking.com kan voordeliger zijn dan rechtstreeks via het hotel (ook zij hanteren een 'slim' boekingssysteem). Tip: bij zo'n slim boekingssysteem is het tijdstip van invloed op de prijs en het aanbod. En hoe vaak je kijkt heeft ook nog wel eens invloed, dus wis je cookies voor je definitief gaat boeken. Of kijk in de private modus van je browser.