naar het programma

foto van spreker Mindert Aardema

Ik ben mijn loopbaan ooit gestart in de zorg sector als verpleegkundige. Omdat ik veel meer geïnteresseerd bleek te zijn in het automatiseren van zaken dan in het zorg verlenen, volgde eind jaren '90 de logische stap richting de ICT wereld. Ik kon aan de slag bij een klein ICT bedrijf en daar kon ik opdrachten uitvoeren voor en bij grote bedrijven.

Zowel tijdens mijn werk als daarbuiten was ik veel bezig met internet en websites (alles met html en af en toe wat php). In 2005 heb ik een website gebouwd voor een kindertehuis in Paramaribo. Ik heb voor deze site een eigen (heel eenvoudig) content management systeem ontwikkeld, waarmee de mensen van het kindertehuis zelf de website konden onderhouden.

Omdat het bouwen van een eigen CMS toch veel tijd kostte, bedacht ik mij dat het misschien ook gemakkelijker moest kunnen. Na wat Googlen ontdekte ik Mambo wat dus later Joomla werd. Sinds die tijd werk ik veel met Joomla.

In 2008 ben ik gestart met Netspecialist.NL. Eerst vooral als website bouwer, tegenwoordig besteed ik de meeste tijd aan het ontwikkelen van video trainingen over het bouwen en beheren van websites. 

Presentaties

Je Joomla site sneller maken