Sprekers JoomlaDagen 2017

Arjen Schrijvers

Arjen Schrijvers

Sinds 2004 ontwerpt en bouwt Arjen Schrijvers Joomla! websites, past bestaande websites aan, onderhoudt websites, update/migreert oude Joomla websites, optimaliseert (Joomla) websites voor zoekmachines (SEO) en beheert Joomla! websites.

Naast het bouwen, onderhouden en hosten van Joomla! websites, is hij auteur van het boek 'Joomla! 1.5 Beheer' en verzorgt hij regelmatig workshops en trainingen. Dit alles doet hij vanuit zijn eigen bedrijf SCHRIJVERS123.NL. Wij kunnen dan ook vol trots zeggen dat wij 'Joomla! Specialist' zijn.

Daarnaast was Arjen Schrijvers Team Leader van het Joomla! Certification Exam Team, het team (onderdeel van Joomla! Certification Program) dat de vragen voor de Joomla Certification Program ontwikkelt.

 Cybercrimibaliteit is iets waar iedereen mee te maken krijgt. In het dagelijks leven komt Arjen dit in de praktijk vaak tegen. Veelal heeft dit te maken met het niet up-to-date houden van Joomla. Maar ook de onwetigheid van internet gebruikers is veelal een oorzaak. Op zondag 2 april neemt Arjen je mee in de cyberwereld. 

COM_CONFERENCE_TITLE_SESSIONS

De cybercrimineel op bezoek?

Diamant sponsor

Gouden sponsor

Zilveren sponsor