Op dit moment is het sprekersteam druk bezig om met de binnengekomen programmavoorstellen een mooi aanbod samen te stellen. Zodra dat klaar is, komt het natuurlijk online. Maar voor het zover is, wil je natuurlijk weten wat je in grote lijnen kunt verwachten. Je vindt de dagindeling hieronder.

Donderdag 12 april: Meet & Greet

Ben je op donderdag al in Eindhoven? Dan ben je vanaf 20.30 uur welkom tijdens de Meet & Greet bij het Van der Valk Hotel, waar we elkaar ontmoeten en samen (op eigen kosten) een drankje kunnen nemen.

Vrijdag 13 april: Daarom Joomla!

Wil je weten wat jij (nog meer) met Joomla kunt doen? Dan is dit jouw dag! Op vrijdag zijn er interessante en informatieve presentaties van inspirerende sprekers die met plezier en passie vertellen over alles wat Joomla te bieden heeft. Veel nieuwe inspiratie en materiaal om jouw klanten enthousiast te maken voor Joomla!

Ken je Joomla al, weet je waarom het voor jou het beste CMS is en wil je vooral veel leren tijdens de JoomlaDagen? Ook dan is de vrijdag een aanrader voor jou: je kunt een of meer intensieve workshops volgen.

Vandaag op het programma:

08:30: Ontvangst in de Centrale Hal van de High Tech Campus

09:00: Start ochtendprogramma. Presentaties rondom de thema’s Daarom Joomla: een fantastische basis en Daarom Joomla: makkelijk content publiceren. Wil je de diepte in? Dan kun je deelnemen aan een van de workshops; een workshop duurt de hele ochtend. Voor de workshop kun je een ticket kopen in de shop.

12:30: Lunchtijd! Je hebt een uur de tijd om lekker te lunchen in een van de restaurants van de High Tech Campus (op eigen kosten). Er is keuze genoeg: wat denk je van Italiaans restaurant Al Fresco, het sociaal verantwoorde The Colour Kitchen, broodjesketen Subway of restaurant The Mart waar je lekker verse biologische producten kunt eten? Je kunt ook een broodje (of frietjes!) kopen bij Daely, of je eigen lunch meebrengen.

13:30: Start middagprogramma. Presentaties rondom de thema’s Daarom Joomla: uitbreidbaar en koppelbaar en Daarom Joomla: inspiratie uit de praktijk. Ook ’s middags zijn er weer workshops waaraan je kunt deelnemen. Voor de workshop kun je een ticket kopen in de shop.

16:30: Laatste keynote van de dag

17:00: Borrel bij de High Tech Campus

18:30 - 20:30: Diner op de High Tech Campus. Er staat een heerlijk Italiaans buffet voor ons klaar. Wil je mee-eten? Koop dan een dinerticket (à € 35) in de ticketshop (opent eind januari).

21:00: Evening social bij het Van der Valk Hotel. Lekker netwerken en bijpraten onder het genot van een drankje!

Zaterdag 14 april: Meer Joomla!

Op zaterdag zijn er presentaties over de meest uiteenlopende Joomla-gerelateerde onderwerpen. Er zijn presentaties voor alle niveaus van Joomla-gebruikers, van beginner tot vergevorderd en van sitebeheerder tot extensie-ontwikkelaar. Iedereen die iets wil leren kan zijn hart ophalen op de JoomlaDagen!

Vandaag op het programma:

09:00 Ontvangst in de Centrale Hal van de High Tech Campus

09:30 Start ochtendprogramma met Keynote en groepsfoto; daarna volgen twee presentatierondes

12:30 Lunch: er staat een lunchbuffet voor ons klaar met lekkere rustieke broodjes (lunch is inbegrepen bij je ticket)

13:30 Start middagprogramma met drie presentatierondes

16:30 Afsluiting met een activiteit die je niet wilt missen, give-aways en borrel bij de High Tech Campus