Anja de Crom - Public Relations

In 2008 bouwde ze haar eerste Joomla-website, en vanaf dat moment was Anja verkocht. Ze vond het zo tof om met Joomla te werken, dat ze projecten ging verzinnen om maar websites te kunnen bouwen. Van tekstschrijver/journalist-met-Joomla-als-hobby ontwikkelde ze zich tot fulltime webdesigner. Sinds 2018 runt ze samen met Hilda Abbing het webdesignbedrijf WebLab42.

Dennis Buis - Design en drukwerk

Als ontwerper is Dennis door de jaren heen razend enthousiast geworden over Joomla. Hij organiseert de Joomla-gebruikersgroep in Bussum, waar Joomla-gebruikers hun ervaringen en enthousiasme delen.
Het is alweer een tijdje geleden dat Dennis zijn opleidingen afrondde, inmiddels heeft hij heel wat jaren ervaring met visueel ontwerp en communicatie. Hij vertaalt ieder idee moeiteloos in een oogverblindende communicatieuiting, of het nou gaat om een website, een logo of een brochure.

 

Roland Dalmulder - Techniek

Roland Dalmulder is al jaren actief als Joomla ontwikkelaar en heeft er dan ook zijn werk van gemaakt. Met zijn eigen bedrijf ontwikkelt hij standaardoplossingen om betalingen binnen Joomla te regelen en het importeren/exporteren van data. Zijn passie ligt in de techniek om mooie dingen te bouwen met PHP, JavaScript en de daarbij behorende tools.

Hans Kuijpers - Sprekers

Hans Kuijpers is Joomla specialist bij Perfect Web Team, HKweb en teemr. Hij werkte al met Joomla toen het nog Mambo heette. Hans maakte zijn eerste website in 1995 tijdens zijn studie Technische Bedrijfskunde en sindsdien zijn er tientallen meer verschenen. Hans’ passie ligt in het omzetten van het design naar een werkende Joomla-site met zo schoon mogelijke code. 

Sander Potjer - Algemene organisatie

Sander Potjer is Joomla ontwikkelaar en specialist bij Perfect Web Team. Zijn passie voor Joomla begon in 2005 toen hij tijdens de zomervakantie zijn eerste Joomla website bouwde voor zijn sloeproeiteam. Sander is intensief betrokken bij de community rond Joomla.

Marco Richter - Financiën

Marco is één van de mede-oprichters van de Nederlandstalige Joomla!community. In het dagelijks leven is hij werkzaam als hoofd van een alarmcentrale in Bremen (Duitsland). In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met het treffen van vrienden, Joomla! en CentOS (Linux).

Fonny Smets - Sprekers

Fonny is reeds sinds 1978 actief in de Apple wereld en voornamelijk in de domeinen Netwerken & Communicatie.

Na de vele frustraties van klanten die telkens te horen kregen dat hun eigen website niet werkte op hun Macintosh kwam hij tijdens zijn speurtocht het Joomla! content management systeem tegen.

Met zijn eigen bedrijf 5aces tracht Fonny klanten en webdesigners "op het goede spoor te zetten" door gebruik te maken van Open Standards en Open Source en uiteraard Joomla!.