De organisatie van de jaarlijkse JoomlaDagen kijkt terug op een geslaagde editie!

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 april kwamen veel enthousiaste Joomla gebruikers, ontwikkelaars, professionals, hobbyisten, belangstellenden en community-leden naar de High Tech Campus Eindhoven om kennis en ervaring uit te wisselen, inspiratie op te doen en om te netwerken.

Na een aantal edities in Zeist was dit onze eerste in Eindhoven, en die smaakte naar meer! De High Tech Campus bleek een prima plek voor een conferentie als de JoomlaDagen.

Ook de opzet was nieuw: op vrijdag kon je kiezen uit vier workshops, of de informatieve en inspirerende Daarom-Joomla-sessies volgen, die allemaal samen een uitstekende indruk gaven van wat je allemaal kunt met Joomla. Zowel de workshops als de Daarom-Joomla-sessies werden over het algemeen goed ontvangen, evenals de presentaties van de zaterdag.

Presentatieslides

Van alle presentaties in het programmaoverzicht waarbij voor de titel het slides-icoon staat () zijn slides beschikbaar. Klik op de titel om de slides te bekijken.

Feedback

Hartelijk dank voor je aanwezigheid tijdens de JoomlaDagen 2018. Veel deelnemers hebben ons feedback en goede tips gegeven via het evaluatieformulier. Daar zijn we blij mee, want zo kunnen we de organisatie van de JoomlaDagen in 2019 verder verbeteren. Alvast hartelijk dank!