Paul Delbar

Maak jij websites voor anderen, en wil je weten wat er allemaal kan met Joomla, oftewel waarom je voor Joomla zou kiezen? Kom naar het Daarom-Joomla-programma, op vrijdag 13 april 2018 tijdens de JoomlaDagen! Een ticket voor de vrijdag kost slechts € 35.

De hele dag door zijn er presentaties die al je vragen over Joomla beantwoorden. We trappen af met een keynote van Paul Delbar (foto) en daarna gaan we los met inspirerende, informatieve en interessante presentaties rondom vier thema's.

Daarom Joomla! - een fantastische basis

Joomla heeft een robuuste architectuur, een uitgebreide basis, open source code, én het is stabiel, veilig en eenvoudig te onderhouden. En dan is er ook nog de grote community van Joomla-gebruikers en -specialisten, waardoor bouwers er nooit alleen voor staan en klanten niet afhankelijk zijn van één webbouwer.

Al die elementen van Joomla komen aan bod in de presentaties rondom Daarom Joomla! - een fantastische basis. 

Daarom Joomla! - makkelijk content publiceren

Een CMS is zo goed als de onderliggende structuur. Hoe organiseer je de content zo dat gebruikers er fijn mee kunnen werken? Hoe regel je de structuur? En wat zijn goede manieren om de content te presenteren?

In deze sessies behandelen we de vele mogelijkheden om content binnen Joomla te presenteren, publiceren en structureren.

Daarom Joomla! - uitbreidbaar en koppelbaar

Joomla is van zichzelf al uitgebreid genoeg om een website te bouwen. Maar soms wil je wat extra mogelijkheden, een ander uiterlijk voor je website, of extra functionaliteiten zoals een webshop, een evenementenagenda of andere uitbreidingen. Daarvoor zijn er duizenden extensies beschikbaar.

Tijdens deze presentaties ontdek je welke soorten extensies er zijn en op welke manier je jouw basis Joomla website kunt uitbreiden.

Daarom Joomla! - inspiratie uit de praktijk

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. We kunnen wel zeggen dat je veel kunt met Joomla, maar misschien wil jij het liever zien.

In deze sessie komen ervaren bouwers aan het woord die laten zien hoe hun sites eruitzien, en, misschien nog wel belangrijker, hoe de sites in elkaar zitten en hoe ze werken.

Naar de Daarom-Joomla!-sessies