Kun je niet wachten om een kaartje te bemachtigen? De ticketshop is nu open! Je kunt nu je ticket kopen met een aantrekkelijke Early Bird korting (die loopt t/m 16 maart). Toegangstickets voor de vrijdag kosten € 25,- (na Early Bird € 35,-), toegangstickets voor de zaterdag € 70,- (na Early Bird € 80,-).

Het programma in grote lijnen

Kom je al op donderdag 12 april? Dan zien we je graag rond 20:30 tijdens de Meet & Greet in het Van der Valk Hotel, waar we (op eigen kosten) met elkaar een drankje nemen.

Op vrijdag 13 april gaan we 's morgens vanaf 8:30 los op de High Tech Campus met de inspirerende en informatieve Daarom Joomla thema-presentaties. Een uitgelezen kans om meer te weten te komen over de vele mogelijkheden van Joomla. Je kunt ook de diepte in met interessante workshops. Je kunt blijven eten (tickets daarvoor verkrijgbaar in de shop). We hebben een gezellige Evening Social bij het Van der Valk Hotel, waar je ook kunt slapen (overnachting kun je zelf boeken).

Zaterdag 14 april zit barstensvol presentaties over verschillende Joomla-gerelateerde onderwerpen, gericht op alle niveaus van Joomla-gebruikers. We sluiten af met een verrassingsactiviteit, de "traditionele" give-aways en een borrel op de High Tech Campus.

Naar de ticketshop!