De vorige twaalf edities van de JoomlaDagen zaten stuk voor stuk barstensvol kennis. En de dertiende editie… ook. Dat is niet veranderd. Wat in editie 13 wel verandert, is de manier waarop we die kennis delen.

 

Wil je weten wat Joomla allemaal te bieden heeft? Dan kun je vrijdag je hart ophalen tijdens informatieve presentaties, gegeven door inspirerende sprekers die weten wat Joomla te bieden heeft en daar met plezier en passie over kunnen vertellen.

Weet je al waarom Joomla voor jou het beste CMS is en wil je vooral veel leren? Dan kun je op dezelfde vrijdag de diepte in: je kunt deelnemen aan een of meer workshops. Er zijn verschillende workshops die een dagdeel duren, over verschillende onderwerpen. Voor elk niveau is er wel eentje, van beginnend tot (ver)gevorderd webbouwer.

Deelnemers die al vaker op de JoomlaDagen geweest zijn, vinden op de zaterdag een 'vertrouwd' programma, van begin tot eind gevuld met presentaties over de meest uiteenlopende Joomla-gerelateerde onderwerpen. De presentaties zijn gericht op verschillende niveaus, van beheerder tot extensie-ontwikkelaar en van beginner tot vergevorderd professional.

Ook nieuw: de locatie

Nieuw... voor de JoomlaDagen dan, want hij staat er al wel een tijdje: de High Tech Campus in Eindhoven. Oorspronkelijk neergezet als R&D-hotspot voor Philips, tegenwoordig hét centrum voor innovatieve technologie. Zo'n 40% van alle Nederlandse patentaanvragen komt van deze slimste vierkante kilometer van Nederland. Dat leek ons wel een inspirerende plek :).