Een compleet Joomla-weekend

Wij zijn al aan het aftellen: de 12e editie van de JoomlaDagen komt er nu echt aan!

Maak ook jouw weekend compleet, met het vrijdagprogramma, diner op vrijdagavond (op veler verzoek :)) en op zaterdagavond, en blijf ook gezellig borrelen en daarna slapen!

Vrijdag

Het weekend begint al op de vrijdagochtend vanaf 10.00 uur. Maar liefst dertig kandidaten nemen deel aan het examen Certified Joomla Administrator. Wil je tussen de middag lunchen? Een officiële lunch is niet inbegrepen in het vrijdagprogramma, maar Woudschoten beschikt over een kleine lunchkaart. 's Middags gaan we onder leiding van Roland Dalmulder samen aan Joomla werken, bugs/patches testen en documentatie schrijven of vertalen. Dit gaat door tot 17.30 uur, daarna blijven we in Woudschoten om gezellig met z'n allen te eten. Voor het diner op vrijdag zijn tickets à € 25 verkrijgbaar in onze ticketshop.

Meet & Greet

De vrijdagavond is er na het eten de inmiddels legendarische Meet & Greet. Sprekers, sponsoren en gasten van de JoomlaDagen zijn van harte welkom om met een drankje kennis met elkaar te maken.

 meet en greet

Zaterdag en zondag

Na een dag vol met interessante presentaties op zaterdag is het ook mogelijk om te blijven dineren voor maar 35 euro. Het belooft weer erg gezellig te worden want de tellers voor het diner nadert de honderd, en ook het aantal geboekte overnachtingen blijft maar groeien!

Ook de zondag zit barstensvol boeiende en inspirerende presentaties, en na de afsluiting (mét traditioneel de give aways) kun je nog gezellig napraten met een drankje.

Wil je ook een interessant én gezellig Joomla! weekend beleven?  Er zijn nog toegangstickets verkrijgbaar! 

Heb je al een ticket en wil je alsnog graag blijven dineren? Leuk! Via de link hierboven kun je ook losse dinertickets bestellen. 

Wil je nog graag blijven overnachten? Kijk in de mail met je entreeticket, daar staat in hoe je bij Woudschoten een kamer kunt boeken.

joomladagen diner

Gedurende het weekend is er onbeperkt koffie, thee en frisdrank gedurende de dag, een uitgebreid lunchbuffet en een afsluitende borrel* bij het toegangsbewijs inbegrepen. Je kunt zelf kiezen voor het extra bestellen van tickets voor het diner en overnachten.

* De afsluitende borrel is niet onbeperkt. Er wordt een Hollands assortiment aangeboden en na een bepaald moment geldt dat consumpties voor eigen rekening zijn. Dit kan worden afgerekend middels een consumptiekaart.

Neem ook je partner of gezin mee!

Terwijl jij druk bezig bent met het bijwerken van je Joomla kennis, netwerken en hulp zoeken bij Dokter Joomla! kan je partner (of ander familielid) meedoen aan een gevarieerd en interessant toeristisch familieprogramma. Aan het eind van de middag voegen de partners of familieleden zich weer bij de Joomla-fanaten. Het diner is weer gezamenlijk en je kunt desgewenst overnachten in een tweepersoonskamer (indien nog beschikbaar) in conferentiecentrum Woudschoten.