Meewerken aan Joomla tijdens de JoomlaDagen

Kan het JoomlaDagen-weekend je niet lang genoeg duren en/of wil je graag iets bijdragen aan Joomla? Kom op vrijdag 31 maart al naar Woudschoten! Er staan twee onderdelen gepland: 's ochtends certificering en 's middags een Bug Squash & vertaalsessie.

De Joomla-community organiseert wereldwijd regelmatig Bug Squash en vertaal-evenementen. Daar komen mensen samen om aan Joomla te werken, bugs en patches te testen en documentatie te schrijven en/of vertalen.

Iedereen die met Joomla heeft gewerkt, kan meedoen. Het maakt niet uit of je beginner bent of al jaren bijdraagt aan de ontwikkeling van Joomla. We beginnen om 13:00 en gaan door tot 17.30. Daarna kun je iets eten; dat kan in Woudschoten (ticket verkrijgbaar in onze webshop - even aanvinken dat het een nabestelling is en dan onderaan je dinerticket bestellen).

Hoe kun je je voorbereiden en wat heb je nodig?

 

Hoe beter je voorbereid bent, hoe sneller je aan de slag kunt!

Aanmelden

Deelname aan de Bug Squash & vertaalsessie is gratis. We willen wel graag weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten, dus we vinden het fijn als je je aanmeldt.

Aanmelden kan via de ticketshop van de JoomlaDagen: klik op "Toegangsticket JoomlaDagen 2017", kies voor "Nabestellen" en vink dan de Bug Squash-optie aan.

Hashtag

We gebruiken de hashtag #PBFnl op Twitter en andere social media.