Waarom zou je de JoomlaDagen sponsoren?

Waarom de JoomlaDagen sponsoren hebben, dat hoeven we je natuurlijk niet te vertellen: sponsoren maken het financieel mogelijk om het evenement elk jaar weer te realiseren. Maar waarom zou je het doen, sponsor worden? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Hieronder vind je er een paar (en een tip waar jij je voordeel mee kunt doen, dus lees vooral door tot het eind).

Reden 1: je draagt de community een warm hart toe

Als er één community is waarbij delen voorop staat, dan is het wel de Joomla-community. We delen onze kennis via de Joomla Gebruikersgroepen, op de JoomlaDagen en via blogs op onze eigen websites. We testen patches tijdens Pizza, Bugs & Fun, helpen op het forum en schrijven of vertalen documentatie.

Joomla is niet een product dat ergens bij een multinational gemaakt wordt: het wordt gebouwd, doorontwikkeld, getest en verbeterd door jou. Door ons.

De Joomla-community geeft je veel meer dan alleen een CMS waarmee je websites kunt bouwen en geld kunt verdienen. De community geeft je de mogelijkheid om te leren, beter te worden in je vak en mensen te ontmoeten die net zo goed, slim, inspirerend en enthousiast zijn als jij. Of, zoals een van onze sponsoren het formuleerde: “Ik verdien mijn brood met iets dat door de community gebouwd wordt. Dan is iets teruggeven aan die community wel het minste dat ik kan doen.”

Reden 2: je bouwt prachtige extensies

Een handig pluginnetje dat nét die ene functionaliteit biedt die je eigenlijk miste, een schitterende slideshow, een gebruiksvriendelijke evenementenagenda of een heel pakket uitbreidingen die het backend beheer makkelijker maken: als je extensies bouwt, wil je die onder de aandacht brengen. En het liefst bij zo veel mogelijk mensen. Dan zijn de JoomlaDagen the place to be: we hebben een website, een nieuwsbrief en als klap op de vuurpijl ook nog eens een tweedaags evenement waar honderden Joomlers bij elkaar zitten.

Reden 3: je verdient er je geld mee

Of je nou je klanten blij maakt met mooie, goed functionerende Joomla-websites, complexe toepassingen bouwt die gebaseerd zijn op Joomla, workshops en cursussen geeft of Joomla-specifieke hosting aanbiedt: een specialisme is iets waar je trots op mag zijn. Sponsor je de JoomlaDagen, dan kun je laten zien dat je de community een warm hart toedraagt en dat je trots bent op jouw specialisme.

Wat je reden ook is…

Van ZZP’er tot groot bedrijf, van extensie-ontwikkelaar tot webhoster, van workshopdocent tot Joomla-enthousiasteling: we zijn blij met elke sponsor. Met onze sponsorpakketten heb je de mogelijkheid om rechtstreeks bij te dragen aan een onvergetelijk evenement voor en door de Joomla-community!

Tip: het sponsor supporter pakket

Twijfel je nog, of denk je dat sponsoring alleen voor grote bedrijven is weggelegd? Dan hebben we goed nieuws voor je: er is een sponsorpakket met wel heel gunstige voorwaarden.

Het sponsor supporter pakket van € 250 is het best bewaarde geheim van de JoomlaDagen (nou ja, dat was het tot nu toe dus). Wat erin zit? Een ticket voor beide dagen, en daarnaast je logo met link op de site, óf in de nieuwsbrief, óf in het programmaboekje. Allemaal kan ook (dat kost wel iets extra).

Je bestelt dit sponsor supporter pakket (of een van de andere supporter pakketten, nu uitgebreid met nieuwe opties!) direct in onze webshop. Zo wordt sponsoren wel heel aantrekkelijk :).

Waar wacht je nog op?

Word nu sponsor!