Workshops JoomlaDagen 2018

Op vrijdag 13 april zijn er vier interessante en informatieve workshops waaraan je kunt deelnemen. Hieronder lees je welke workshops dat zijn. Om mee te doen aan een workshop heb je een workshopticket nodig. Die zijn vanaf nu verkrijgbaar voor € 25 per workshop in onze ticketshop.

Onze nieuwe bronzen sponsor WebLab42 in Utrecht bouwt heldere, toegankelijke websites. De mensen achter WebLab42, Hilda Abbing en Anja de Crom, maakten al langer websites maar doen dat sinds 1 januari 2018 samen, als één bedrijf. Waarom WebLab42 de JoomlaDagen sponsort? WebLab42 maakt voor alle websites gebruik van Joomla, en ze vinden het niet meer dan logisch dat je dan ook iets terugdoet voor de community.

Silly Walks tunnel Eindhoven

Gaat je partner, vader of moeder naar de JoomlaDagen, maar heb jij niet zo veel met Joomla? Lees dan vooral verder: voor jou hebben we een afwisselend maar liefst vier afwisselende activiteiten op het programma staan!

Het is ondertussen een traditie aan het worden: het familieprogramma, minstens even afwisselend als de JoomlaDagen zelf. Dit jaar staan er auto's, apparaten, vlinders en historie op het programma. Volop variatie dus.

Wat we precies gaan doen lees je op de speciale familieprogramma-pagina.

Kun je niet wachten om een kaartje te bemachtigen? De ticketshop is nu open! Je kunt nu je ticket kopen met een aantrekkelijke Early Bird korting (die loopt t/m 16 maart). Toegangstickets voor de vrijdag kosten € 25,- (na Early Bird € 35,-), toegangstickets voor de zaterdag € 70,- (na Early Bird € 80,-).

JoomShaper is een extensie-ontwikkelaar. De meest bekende extensies van Joomshaper zijn het template framework Helix, en SP Pagebuilder. Naast deze twee extensies, die je in staat stellen om snel en gemakkelijk een mooie website in elkaar te zetten, heeft het bedrijf extensies ontwikkeld voor bijvoorbeeld een portfolio, E-learning en een fotogalerij, en meer dan honderd templates. We zijn blij dat we Joomshaper mogen verwelkomen als zilver sponsor van de JoomlaDagen 2018!

Call for speakers

Is er een Joomla-gerelateerd onderwerp waar jij veel over weet en kun jij overtuigend en met passie presenteren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bij deze nodigen we sprekers uit voorstellen van onderwerpen in te sturen om te presenteren tijdens de Nederlandse JoomlaDagen 2018.

Voor de zaterdag zijn we op zoek naar informatieve, interessante en inspirerende presentaties, gericht op verschillende niveaus Joomla-gebruikers. Heb jij zin om je Joomla kennis te delen met andere enthousiaste webbouwers? Meld je aan voor een presentatie op de zaterdag!

Ga je liever de diepte in en wil je een professionele workshop verzorgen? Meld je dan aan voor de vrijdag.

Wil je graag je eigen producten of diensten promoten, bekijk dan ons aanbod van sponsorpakketten. Ben je geen spreker, maar heb je wel een suggestie voor een presentatie? Laat het ons weten!

Meld je aan als spreker

Extensie-ontwikkelaar maakt al sinds 2010 extensies voor Joomla, die wereldwijd op honderden sites worden gebruikt: je kent misschien wel EasyBlog en EasyDiscuss. Het JoomlaDagen-team is trots dat StackIdeas ons dit jaar ondersteunt als gouden sponsor!

De extensies van Akeeba zullen je niet onbekend voorkomen en misschien heb je ze zelf ook wel op je site: Akeeba Backup en Admin Tools draaien op miljoenen Joomla-websites. We zijn dan ook trots dat deze populaire extensie-ontwikkelaar, zevenvoudig J.O.S.C.A.R.-winnaar, dit jaar zilveren sponsor is van de JoomlaDagen!

JoomlaShine maakt al meer dan tien jaar topklasse Joomla templates en extensies. Voorbeelden van die extensies zijn een pagebuilder en een image gallery.

Our mission is to make your Joomla shine", zeggen ze zelf. Wij, als JoomlaDagen Team, zijn heel blij dat we een bedrijf met zo'n missie mogen verwelkomen als zilver sponsor van editie 2018!

De tweede sponsor van JD18NL is bekend! Extensie-ontwikkelaar Regular Labs (aka Peter van Westen) steunt de JoomlaDagen al jarenlang en we zijn blij dat we Regular Labs ook dit jaar weer als sponsor mogen verwelkomen. Regular Labs ondersteunt editie 2018 van de JoomlaDagen als gouden sponsor.