Op deze website en middels e-mail, waaronder elektronische nieuwsbrieven, stelt Stichting Sympathy informatie beschikbaar. Wij besteden er de uiterste zorg aan om u als bezoeker voortdurend te voorzien van actuele, juiste en volledige informatie. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.

Stichting Sympathy is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het bezoeken van deze site of voor schade door een wijziging, onjuistheid of onvolledigheid in de verstrekte informatie, alsmede technische storingen.

Ook geeft Stichting Sympathy geen enkele garantie met betrekking tot de inhoud van de websites van derden die via hyperlinks of andere verwijzingen via deze website beschikbaar zijn en aanvaardt met betrekking tot die websites die geen enkele aansprakelijkheid.

  • De organisatie behoudt te allen tijde het recht tot aanpassen programma.
  • De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventueel wegvallen van sprekers/presentaties.
  • Restitutie van tickets is mogelijk tot zeven dagen voor het evenement. 
  • De organisatie biedt WiFi mogelijkheden aan tijdens de JoomlaDagen maar is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor beveiliging van de verbindingen en het dataverkeer.
  • De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadigingen van uw eigendommen.

 


JoomlaDay™ events are officially recognized and licensed by, but not organized or operated by, Open Source Matters, Inc. (OSM) on behalf of The Joomla! Project™. Each JoomlaDay is managed independently by a local community. Use of the Joomla!® name, symbol, logo, JoomlaDay,™ and JDay™ and related trademarks is licensed by Open Source Matters, Inc.

De JoomlaDagen worden georganiseerd door Stichting Sympathy - KvK: 51765705 - Bank: NL60 RABO 0160 0061 98