Bij deze nodigen we sprekers uit voorstellen van onderwerpen in te sturen om te presenteren tijdens de Nederlandse JoomlaDagen 2018.

Voor de zaterdag zijn we op zoek naar informatieve, interessante en inspirerende presentaties, gericht op verschillende niveaus Joomla-gebruikers. Heb jij zin om je Joomla kennis te delen met andere enthousiaste webbouwers? Meld je aan voor een presentatie op de zaterdag!

Ga je liever de diepte in en wil je een professionele workshop verzorgen? Meld je dan aan voor de vrijdag.

Wil je graag je eigen producten of diensten promoten, bekijk dan ons aanbod van sponsorpakketten. Ben je geen spreker, maar heb je wel een suggestie voor een presentatie? Laat het ons weten!

Naam(*)
Please let us know your name.

E-mail(*)
Please let us know your email address.


Ik wil een workshop verzorgen op vrijdag
Ongeldige invoer

Ik wil graag op vrijdag een workshop verzorgen. Deze workshop is diepgaand en heeft praktische toepassingen en gaat over het hieronder beschreven onderwerp. De workshops duren een dagdeel en zullen tijdig vooraf doorbesproken worden met het team van de JoomlaDagen.
Het is mogelijk een eigen product te behandelen. Dat is mogelijk middels een gesponsorde workshop. Meer informatie hierover op de pagina met sponsorfinformatie

Beschrijving workshop (onderwerp, doelgroep, ervaring als spreker)
Ongeldige invoer

Ik wil een presentatie geven op zaterdag
Ongeldige invoer

Ik wil graag op zaterdag een presentatie geven. Deze presentatie is een teaser en geeft de bezoeker handvatten om thuis verder te gaan. De presentaties duren 40 minuten. Daarbij komt nog 5 minuten voor vragen en antwoorden. Geef hieronder het onderwerp, doelgroep en jouw ervaring als spreker aan. We verwachten dat de presentaties twee weken voorafgaand aan de JoomlaDagen gereed en bij ons binnen is.

Beschrijving presentatie (onderwerp, doelgroep, ervaring als spreker)
Ongeldige invoer


Notitie
Please let us know your message.