Een compleet Joomla!-weekend!

Zin in een compleet Joomla!-weekend met tientallen andere Joomlers? Dat kan: je kunt blijven eten en/of overnachten op vrijdag en zaterdag. Voor je partner en/of familie is er een gezellig familieprogramma.

Bekijk alle mogelijkheden

Het laatste JoomlaDagen nieuws

Gaat je partner, vader of moeder naar de JoomlaDagen, maar heb jij niet zo veel met Joomla? Lees dan vooral verder: voor jou hebben we maar liefst vier afwisselende activiteiten op het programma staan!

Het is ondertussen een traditie aan het worden: het familieprogramma, minstens even afwisselend als de JoomlaDagen zelf. Dit jaar gaan staat er flora, fauna, avontuur en historie op het programma. Volop variatie dus.

Wat we precies gaan doen lees je op de speciale familieprogramma-pagina.

Met trots presenteren we onze eerste bronzen sponsor van editie 2017: SEBLOD, dat wordt gemaakt door het Franse bedrijf Octopoos.

Lees meer...

Waarom de JoomlaDagen sponsoren hebben, dat hoeven we je natuurlijk niet te vertellen: sponsoren maken het financieel mogelijk om het evenement elk jaar weer te realiseren. Maar waarom zou je het doen, sponsor worden? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Hieronder vind je er een paar (en een tip waar jij je voordeel mee kunt doen, dus lees vooral door tot het eind).

Lees meer...

Als je ooit de JoomlaDagen hebt bezocht, zal de naam René Kreijveld je bekend voorkomen. Sinds hij betrokken was bij de organisatie van de eerste editie, heeft hij alle Nederlandse JoomlaDagen bijgewoond. Bij elke editie heeft hij een presentatie gegeven, veel geleerd, oude vrienden ontmoet en nieuwe gemaakt: "De JoomlaDagen zijn erg inspirerend, het is elk jaar weer een feestje."

Lees meer...

Diamant sponsor

Gouden sponsor

Zilveren sponsor